Hello world! – Hola món! – ¡Hola mundo!


Hi,

welcome to my personal blog. My name is Adrià Galin and I work as a Development and Operations (DevOps) Engineer.

This is the beginning of a blog where words matter and knowledge exchange and experience sharing count. I will talk about technology such as docker, kubernetes, containers and ansible, but also about ideas, travel and miscellaneous topics.

The hardest part comes now: fill it with content!!

 I hope you enjoy it.


Hola a tots i totes,

benvinguts al meu blog personal. Sóc l’Adrià Galín Enginyer Informàtic especialitzat en Desenvolupament i Operacions (DevOps Engineer).

Després d’anys de ser una fita, per fi hi poso fil a l’agulla. Ja toca, no més excuses. En aquest blog parlaré sobre tecnologia: docker, kubernetes, containers, ansible, etc; idees, viatges, miscel·lània, etc. Desitjo compartir amb tots vosaltres les coses que he après durant aquest temps, i les que continuaré aprenent. Crec que podran ser de gran utilitat. Ara toca la tasca més difícil, nodrir-lo de contingut.

Espero que us agradi.

Adrià.


Hola a tod@s,

bienvenidos a mi blog personal. Soy Adrià Galín Ingeniero Informático especializado en Desarrollo y Operaciones (DevOps Engineer).

Después de años marcándomelo como objetivo, por fin me pongo a ello. Ya toca, no más excusas. En él hablaré sobre tecnología: docker, kubernetes, containers, ansible, etc; ideas, viajes, miscelánea, etc. Deseo compartir cosas que he aprendido durante este tiempo. Creo que pueden ser de gran utilidad. Ahora toca la tarea más dura, nutrirlo de contenido.

Espero que os guste.

Adrià.


 

 

 

 


Also published on Medium.